Επικοινωνία

Δημοτικό Σχολείο Κορησού

Τηλ.: 2467307075
mail@dim-koris.kas.sch.gr,

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Πρόσκληση σε δίαθλο



«Δ Ι Α Θ Λ Ο»
Πρόσκληση- Οδηγίες προς τους συμμετέχοντες

           Το Δ. Σ. Κορησού σε συνεργασία με το Δ.Σ Κωσταρζίου και  στα πλαίσια του προγράμματος «ενεργητική αναψυχή στο φυσικό περιβάλλον και επικοινωνία», διοργανώνει «δίαθλο» με ανοικτή πρόσκληση προς όλους.
           Το «δίαθλο» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 στην Κορησό και θα
περιλαμβάνει 6χλμ. Ποδηλατάδα (ο γύρος της Κορησού) και 7χλμ. Πεζοπορία (Κορησός - Λιθιά – Κορησός).
            Οι συμμετέχοντες θα ξεκινήσουν από το χώρο του Δημοτικού Σχολείου Κορησού με τα ποδήλατά τους στις 11:00π.μ.. Θα πραγματοποιήσουν το γύρο της Κορησού και θα επιστρέψουν στο σχολείο όπου και θα αφήσουν τα ποδήλατα (τα ποδήλατα θα φυλάσσονται). Στη συνέχεια θα ξεκινήσουν πεζοπορία με κατεύθυνση προς την Λιθιά και τέλος θα επιστρέψουν στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.
           Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο εκκίνησης τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα. Καλό είναι να ξέρουν σχετικά καλή ποδηλασία και να έχουν μαζί τους κράνος ποδηλάτου. Επίσης θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα ελαφρύ σακίδιο πλάτης που να περιλαμβάνει ένα μπουκάλι νερό, μια μικρή πετσέτα, καπέλο για προστασία από τον ήλιο, ένα σάντουιτς και χυμό.
           Οι μαθητές θα συμμετέχουν με ευθύνη των κηδεμόνων τους και θα πρέπει να έχουν μαζί τους συμπληρωμένη την παρακάτω υπεύθυνη δήλωση.
         Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Δ.Σ. Κορησού στο τηλ. 2467051443

           Περιμένουμε τη συμμετοχή σας!







Υπεύθυνη Δήλωση Κηδεμόνα

Ο παρακάτω υπογεγραμμένος…………………………………………………………………………………………    επιτρέπω στο παιδί μου…………………………………………………………………………………………………..     να λάβει μέρος στο «δίαθλο» που θα πραγματοποιήσει το Δ.Σ. Κορησού σε συνεργασία με το Δ.Σ. Κωσταραζίου την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 και ώρα 11:00π.μ. στην Κορησό και θα περιλαμβάνει 6χλμ. Ποδηλατάδα (ο γύρος της Κορησού) και 7χλμ. Πεζοπορία (Κορησός - Λιθιά – Κορησός).
                                                                                                   
                                                                                                                            Ο/Η Δηλ…….


                                                                                                                         _________________




Παρακαλώ να έχετε μαζί σας την υπεύθυνη δήλωση υπογεγραμμένη την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί το «δίαθλο». (Ισχύει μόνο για τους ανήλικους μαθητές).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου