Επικοινωνία

Δημοτικό Σχολείο Κορησού

Τηλ.: 2467307075
mail@dim-koris.kas.sch.gr,

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019


ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ 
"Η ΤΑΞΗ" 
   Με τη λήξη του σχολικού έτους 2018-2019, οι εκπαιδευτικοί του σχολείου κα Κωνσταντίνου Στεφανία Δασκάλα της Ε Τάξης και κος Πατωνίδης Χρυσόστομος εκπαιδευτικός Θεατρικής Αγωγής, συνέλαβαν και πραγματοποίησαν την ιδέα να γυριστεί μια ταινία μικρού μήκους με θέμα το ρόλο της Τάξης στην αποδοχή μαθητών  που αντιμετωπίζουν διάφορα θέματα. Με τη σύμφωνη γνώμη όλων των γονέων συμμετείχαν όλoι οι μαθητές και όλες οι μαθήτριες και η παραπάνω ταινία (επίσης με τη συγκατάθεση  των γονέων), θα σταλεί στους εγκεκριμένους από το ΥΠΑΙΘ πανελλήνιους μαθητικούς διαγωνισμούς Δράμας και  Ολυμπίας.
     Περιγραφή-περίληψη: Ο Παύλος 11 χρονών , μετά από μια μετακόμιση της οικογένειάς του, αναγκάστηκε να αλλάξει σχολείο. Ένα παιδί με ψυχικά τραύματα που αντιμετωπίζει προβλήματα ενδοοικογενειακής βίας, βρίσκει καταφύγιο στο καινούριο του σχολείο, την καινούρια του τάξη και αποκτά μια πραγματική οικογένεια. ( Η ιστορία της Ταινίας και τα πρόσωπα , ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και ανήκει στην Κατηγορία  Μυθοπλασίας)
   Αφίσα Ταινίας: 
 Στον παρακάτω  σύνδεσμο μπορείτε να παρακολουθήσετε την ταινία. 
                       https://youtu.be/TQqDFbXD_Pg  

 Ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες μας για τη συνεργασία και το υπέροχο αποτέλεσμα , τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς για την πραγματοποίηση του προγράμματος και τον κύριο Κόλκα Ηλία που εθελοντικά ανέλαβε τις λήψεις και το μοντάζ. 
                             Για τον Σύλλογο Διδασκόντων
                                           Ο Διευθυντής 
Ιωάννης Πάτρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου