Επικοινωνία

Δημοτικό Σχολείο Κορησού

Τηλ.: 2467307075
mail@dim-koris.kas.sch.gr,

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Βράβευση μαθητών για τον διαγωνισμό έκθεσης του Ι. Ν. Αγίου Νικάνορα 

Για 10η συνεχή χρονιά ο Ιερός Ναός του Αγίου Νικάνορα δίνει βήμα στους  μαθητές των Ε’ και ΣΤ’ Τάξεων των  Δημοτικών Σχολείων της περιοχής μας να εκφραστούν μέσα από τις εκθέσεις για το πώς βιώνουν διάφορα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα  είτε στην ζωή τους είτε στην περιοχή μας.
Εφέτος το  θέμα ήταν : «Ύστερα από λίγες μέρες από την έναρξη του σχολείου σου, ο δάσκαλος σου που τον έχεις ήδη δυο χρόνια, αναφέρει σ’ όλη την τάξη πως για κάποιο οικογενειακό λόγο, θ’ αναγκαστεί να φύγει από το σχολείο και να πάει σε κάποιο άλλο. Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις; τι μνήμες σου έρχονται στο μυαλό και πως αισθάνεσαι για τα νέα που άκουσες;
Στον  διαγωνισμό  πήραν μέρος   270 μαθητές και μαθήτριες από  όλα σχεδόν τα σχολεία της Π.Ε. Καστοριάς ενώ η εκδήλωση  βράβευσης των παιδιών που διακρίθηκαν  έγινε την Κυριακή 09/02/20 το πρωί  στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Ι.Ν Αγίου Νικάνορα.
Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για το σχολείο μας η διάκριση του μαθητή της Ε Τάξης του σχολείου μας Μπουζάνη Παναγιώτη Ο διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρει θερμά τον μαθητή για τη διάκριση της έκθεσης του και του εύχεται υγεία, καλή πρόοδο και πάντα επιτυχίες .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου