Επικοινωνία

Δημοτικό Σχολείο Κορησού

Τηλ.: 2467307075
mail@dim-koris.kas.sch.gr,

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

 




ΑΓΙΑΣΜΟΣ-ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

 

            Σας ενημερώνουμε ότι ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα γίνει τη Δευτέρα 14/09/2020 και ώρα 11:00πμ  στον προαύλιο χώρο του σχολείου. Λόγω των εκτάκτων αναγκών για την προστασία από τον covid-19 , φέτος θα ισχύσουν χωρίς καμία εξαίρεση και με απόλυτη εφαρμογή τα παρακάτω μέτρα:

·         Στο χώρο του σχολείου κατά τη διάρκεια του αγιασμού θα βρίσκονται ΜΟΝΟ οι μαθητές και οι μαθήτριες οι οποίοι/ες θα φέρουν μάσκα προστασίας προσώπου, σύμφωνα με τις αποφάσεις της πολιτείας, καθώς και οι γονείς μόνο της Α Τάξης για λόγους προσαρμογής (φέροντες επίσης μάσκα και τηρώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις)..

·         Μετά το τέλος του αγιασμού θα μοιραστούν στα παιδιά τα βιβλία και στη συνέχεια θα αποχωρήσουν.

·         Κατά την ώρα που θα μοιράζονται τα βιβλία, στο χώρο του προαυλίου θα εισέλθουν οι γονείς όλων των τάξεων( φέροντες μάσκα ) για ενημέρωση από τον διευθυντή του σχολείου.

·         Η μετακίνηση των μαθητών και μαθητριών από τις υπόλοιπες κοινότητες θα γίνει με το Λεωφορείο όπως κάθε χρόνο. Το λεωφορείο θα ξεκινήσει 10:00πμ από Βασιλειάδα. Τα παιδιά  οφείλουν να είναι στο σχολείο 10:45πμ και θα αποχωρήσουν 12:30μμ.

·         Παρακαλούμε πολύ, όπως εφαρμόσετε πιστά τα πρωτόκολλα υγείας για την ασφάλεια όλων μας. Στον χώρο του σχολείου δε θα εισέρχεται κανείς χωρίς μάσκα προστασίας προσώπου.

 

Με πνεύμα συνεργασίας, καλής πίστης και αλληλοκατανόησης είμαστε σίγουροι ότι θα πάνε όλα καλα.

Καλή σχολική χρονιά.

 

 

                                                                                            Ο Διευθυντής

 

 

                                                                                           Ιωάννης Πάτρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου