Επικοινωνία

Δημοτικό Σχολείο Κορησού

Τηλ.: 2467307075
mail@dim-koris.kas.sch.gr,

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023



ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ



Αγαπητοί γονείς,

Οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το σχολείο μας πραγματοποιεί μια σειρά από δράσεις που ως στόχο έχουν την προώθηση της συνεργασίας, της αλληλεγγύης  και την προσφορά στον συνάνθρωπο.  Τα προηγούμενα χρόνια ολοκληρώσαμε δράσεις όπως η αποστολή ευχών σε ευπαθείς ομάδες, η συλλογή και διάθεση ειδών πρώτης ανάγκης, η συμπαράσταση των ηλικιωμένων κλπ. Φέτος αποφασίσαμε να επικεντρώσουμε τις δράσεις μας στην εκπλήρωση του μεγάλου μας στόχου δηλαδή στην αγορά ενός φορητού απινιδωτή και στη διάθεσή του στην τοπική κοινότητα της Κορησού.

Για τον λόγο αυτό επιλέξαμε να οργανώσουμε την ημέρα της γιορτής των Χριστουγέννων, ένα χριστουγεννιάτικο second- handbazaar, ένα παζάρι δηλαδή από προϊόντα που ήδη υπάρχουν.  Σας καλούμε λοιπόν, τώρα που ετοιμάζετε την εορταστική σας διακόσμηση, να επιλέξετε κάποιο χριστουγεννιάτικο αντικείμενο, στολίδι, βιβλίο, διακοσμητικό, λούτρινο το οποίο είναι σε καλή κατάσταση και το οποίο πλέον δε χρησιμοποιείτε ή σκοπεύετε να αντικαταστήσετε και να μας διαθέσετε. Έτσι θα μπορέσουμε να χτίσουμε ένα παζάρι με όμορφα, οικονομικά και χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση για το περιβάλλον προϊόντα και θα έρθουμε ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη του τόσο σημαντικού στόχου μας.

Η συνεργασία μας υπήρξε πάντα εξαιρετική και είμαστε βέβαιοι πως για άλλη μια φορά θα μας βοηθήσετε να βοηθήσουμε την τοπική μας κοινότητα. Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων .

Ο διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί

του Δημοτικού Σχολείου Κορησού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου